Branche filter

FourIQ gaat voor de tailormade aanpak en komt dan ook met een branche specifieke oplossing. Door een branche filter over de e-Facility Circle te plaatsen wordt meteen duidelijk
welke IT tools het beste kunnen worden ingezet.

Vele organisaties stellen zich de vraag of de elektrotechnische installaties van hun gebouw nog wel up-to date zijn. FourIQ heeft deze vragen voor u op een rijtje gezet.

  • Hoe krijg ik grip op de gebouw gebonden elektrotechnische systemen, betreffende VEILIGHEID – COMFORT – GASTVRIJHEID – DUURZAAMHEID?
  • Hoe kan ik mijn gebouw zo automatiseren dat deze slimmer en efficiënter wordt?
  • Hoe kan ik tegemoet komen aan de individuele wensen van de medewerkers?
  • Hoe kan ik de veranderende regelgeving m.b.t. energie realiseren?

Doordat, met name in het middensegment, de specifieke kennis vaak ontbreekt en het financieel te kostbaar is om hier zelf in te investeren, heeft FourIQ een slim platform ontwikkelt, genaamd: de e-Facility Circle.

De e-Facility Circle is een geavanceerd en uitgebreid platform dat antwoord geeft op al uw vragen. Alle sub-systemen kunnen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden, waardoor systemen ook onderling met elkaar gaan communiceren. Uiteraard kunnen alle systemen gemakkelijk worden gemonitord, beheerd en onderhouden. Zo maakt u van uw gebouw een slim gebouw!

U heeft de keuze uit een uitgebreide menukaart. Dat wat prioriteit heeft wordt als eerste opgepakt. Daarna kunt u gefaseerd andere diensten gemakkelijke toevoegen aan uw e-Facility Circle.

Bij nieuwbouw gelden dezelfde thema’s als bij de bestaande bedrijfs- en kantoorgebouwen, met nog wel een belangrijke aanvulling. FourIQ heeft deze aanvullende vragen voor u op een rijtje gezet.

  • Wie kan een totaaloplossing bieden en neemt hierbij een deel van mijn risico op zich?
  • Wie kan voor mij de rol van Single Point of Contact (SPOC) vervullen?
  • Wie onderhoud en beheerd de systemen na de implementatie fase?
  • Hoe kan ik de initiële kosten zo laag mogelijk houden?

FourIQ heeft voor u de antwoorden en komt dan ook graag met een gedegen totaaloplossing.

We kunnen de SPOC-functie voor elektrotechnische gebouw gebonden systemen verzorgen, beheren en onderhouden. Onze diensten komen volledig tot zijn recht, omdat deze ontwikkelt worden vanuit de gedachtegang dat alles vanuit één geïntegreerde oplossing bij elkaar komt en van daaruit gemanaged wordt.

De diensten worden op basis van service levels (SLA) en een vast bedrag per periode, per device volgens het pay per use model aangeboden. De initiële kosten kunnen hierdoor aanzienlijk worden verlaagd. Voor de overige voordelen verwijzen wij u graag naar de blog met de titel: De voordelen van Facility as a Service.

FourIQ houdt zich, naast de algemene thema’s, ook bezig met specifieke vraagstukken binnen de zorg. Vanuit de overheid wordt er druk uitgeoefend op de zorg als het gaat om efficiency en het sterk reduceren van de torenhoge kosten. FourIQ kan hierin zeker een steentje bijdragen.

Denk o.a. aan de problemen rond de verschuiving van intramurale naar extramurale zorg in combin