Branche filter

FourIQ gaat voor de tailormade aanpak en komt dan ook met een branche specifieke oplossing. Door een branche filter over de e-Facility Circle te plaatsen wordt meteen duidelijk
welke IT tools het beste kunnen worden ingezet.

Vele organisaties stellen zich de vraag of de elektrotechnische installaties van hun gebouw nog wel up-to date zijn. FourIQ heeft deze vragen voor u op een rijtje gezet.

  • Hoe krijg ik grip op de gebouw gebonden elektrotechnische systemen, betreffende VEILIGHEID – COMFORT – GASTVRIJHEID – DUURZAAMHEID?
  • Hoe kan ik mijn gebouw zo automatiseren dat deze slimmer en efficiënter wordt?
  • Hoe kan ik tegemoet komen aan de individuele wensen van de medewerkers?
  • Hoe kan ik de veranderende regelgeving m.b.t. energie realiseren?

Doordat, met name in het middensegment, de specifieke kennis vaak ontbreekt en het financieel te kostbaar is om hier zelf in te investeren, heeft FourIQ een slim platform ontwikkelt, genaamd: de e-Facility Circle.

De e-Facility Circle is een geavanceerd en uitgebreid platform dat antwoord geeft op al uw vragen. Alle sub-systemen kunnen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden, waardoor systemen ook onderling met elkaar gaan communiceren. Uiteraard kunnen alle systemen gemakkelijk worden gemonitord, beheerd en onderhouden. Zo maakt u van uw gebouw een slim gebouw!

U heeft de