Wie zijn we?

FourIQ is een dynamische IT-onderneming die zich volledig richt op de cloud-dienstverlening voor alle elektrotechnische installaties van (bedrijfs)gebouwen. Veiligheid – Comfort – Gastvrijheid – Duurzaamheid staan bij ons centraal.

Even voorstellen

Mijn naam is: Timo Vernooij, oprichter van FourIQ. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de ICT-wereld. Vanaf 2003 ben ik me gaan verdiepen in Cloud Computing. Dit heeft me tot op de dag van vandaag ook niet meer losgelaten. Met name de paralellen die je kunt trekken tussen IT en e-Facility boeien me enorm. Ik zie vele toepassingen om gebouwen op alle fronten slimmer te maken, zodat u daarvan volop kunt profiteren. Benieuwd wat ik u te vertellen heb? Maak gerust, geheel vrijblijvend, een afspraak. Ik praat u graag bij.

FourIQ werkt nauw samen met ICT bedrijven. Door deze samenwerking hebben we toegang tot expertise, infrastructuren, datacenters en cloud oplossingen. Het versterken van elkaars organisatie zorgt voor een nog betere dienstverlening.

Contact

Door de toenemende hoeveelheid BigData zullen organisaties, sneller dan we misschien denken, overgaan op een volledig geïntegreerde oplossing voor optimaal gebouwenbeheer. FourIQ wil niet één, maar twee stappen voorblijven om deze razendsnelle ontwikkeling bij te kunnen houden, zodat wij u up-to-date kunnen blijven adviseren.

We vervullen hierbij niet alleen de rol van Single Point of Contact (SPOC) voor alle elektrotechnische installaties van bedrijfsgebouwen, maar leveren deze ook zoveel mogelijk als cloudoplossing op basis van service levels, zodat de medewerkers van de opdrachtgever zich volledig kunnen focussen op hun core-business.

FourIQ levert diensten, geen producten! De mens staat altijd bovenaan. Processen en techniek zijn slechts een middel. De wereld verandert snel. Door slimme systemen onder te brengen in de e-Facility Circle voegen we functionaliteit toe. Zo komen we tegemoet aan de wensen van de gebruiker. Kennis, techniek, innovatie, integratie, volume en schaalbaarheid zullen altijd ten goede komen van de opdrachtgever.

- We maken ons sterk voor een win-win relatie
- We zoeken naar een juiste balans tussen werk en privé
- We streven naar een gezonde financiële positie voor beide partijen
- We luisteren naar onze opdrachtgevers
- We doen wat we beloven.
- We verbeteren onze positie door slimme innovaties
- We opereren in een omgeving waar vertrouwen en respect bovenaan staan
- We genieten van de dingen die we doen
- We durven fouten te maken om er vervolgens van te leren
- We hebben een gezonde drive om tot mooie oplossingen te komen. 

anchor

Onze partners

FourIQ legt de lat hoog, dus doet uitsluitend zaken met de meest vooraanstaande IT-partners op het gebied van optimaal elektronisch gebouwenbeheer. FourIQ opereert geheel onafhankelijk. Uw wensen bepalen met welke partners we in zee gaan. Alleen de beste oplossing telt.

Samenwerking met i-Level

FourIQ werkt nauw samen met ICT-bedrijf i-Level.  i-Level is in de loop der jaren uitgegroeid tot dé ICT en Cloud-expert voor de branches: Healthcare, Zakelijke dienstverlening en Productie. De organisatie bestaat uit 65 medewerkers en is gevestigd in Eindhoven en Schiedam.

Een belangrijk onderdeel is het leveren van private cloud services voor werkplekken. De cloud-oplossing is redundant uitgevoerd en is ondergebracht bij twee datacenters die geografisch ver van elkaar gescheiden zijn. Door de samenwerking met i-Level hebben we toegang tot de infrastructuur, datacenters en cloud expertise. Het versterken van elkaars organisatie, met als doel om de beste dienstverlening aan te kunnen bieden, is onze drijfveer.