Onze oplossingen

FourIQ is een dynamische IT-onderneming die zich volledig richt op de cloud-dienstverlening voor alle elektrotechnische installaties van (bedrijfs)gebouwen. Veiligheid – Comfort – Gastvrijheid – Duurzaamheid staan bij onze oplossingen centraal.

Verhoog het IQ van uw gebouw via onze oplossingen en verbeter uw prestaties.

Beschermt uw gebouw u optimaal?

Veiligheid binnen en buiten het gebouw vinden we het allerbelangrijkst. Dit legt de basis voor een slim gebouw. Mensen moeten zich 100% veilig voelen. Ongewenste gasten moeten we buiten de deur houden. Om een optimaal veiligheidsplan te ontwikkelen wordt er een keuze gemaakt uit verschillende geavanceerde systemen. Denk aan:

- Cameratoezicht
- Toegangscontrole
- Inbraakmelding 
- Brandmeldinginstallaties 
- Omroep- & ontruiming 
- Intercom 
- Portofoons

Houdt uw gebouw rekening met uw gezondheid?

Bij comfort staat het gebouwenbeheer en gebouwenautomatisering centraal. Een juiste integratie van W- en E-installaties zorgen voor een fijn en gezond werkklimaat. Bovendien zal de ‘total cost of ownership’ sterk worden gereduceerd. Denk aan:

- Klimaatbeheeringsinstallatie
- Luchtkwaliteit
- Verlichting 
- Zonwering
- Weerstation
- Muziekinstallatie

 

Hoe gebruiksvriendelijk is uw gebouw?

Bij gastvrijheid staan medewerkers als de bezoekers centraal. Het gebouw moet het visitekaartje zijn. Er wordt goed gekeken naar de behoefte en wensen van medewerkers (customer intimacy),  die meer en meer flexwerkplekken innemen. Voor de bezoeker is een uitgebreide receptiedienst weer van groot belang. Denk aan: 

- Receptiedienst
- Slim & flexibel werken

 

Houdt uw gebouw rekening met het klimaat?

Duurzaamheid is hot! Denk met name aan de energiebesparing en de reductie van CO2. De overheid legt bedrijven steeds strengere regels op en stimuleert ze om in duurzaamheid te investeren. Uit onderzoek is gebleken dat een schone en duurzame werkomgeving de gezondheid en de productiviteit van medewerkers vergroot. Met name (alternatieve) energie geeft uw leef en werkomgeving een flinke boost. Denk aan:

- Energie management
- Big data in gebouwen
- Alternatieve energie
- CO2 reductie
- Breeam certificaat