Hoe gebruiksvriendelijk is uw gebouw?

De komende 10 tot 15 jaar zal het economisch, maatschappelijk en politieke landschap in grote mate bepaalt worden door de generatie-Y. Ze scoren hoger op ondernemerschap en omgevingsbewustzijn.

Ze beschikken over een hoog adaptief vermogen en ze verlangen hetzelfde van hun werkgever. Een flexibele werkomgeving, snelle technologische ontwikkelingen, maximale focus op het gebied van werk en privé, dat is waar ze naar op zoek zijn.

Organisaties die in staat zijn om vanuit ‘Customer Intimacy’ te werken, zullen in staat blijken om tot de hospitality-concepten te komen die hiervoor vereist zijn.

Naast het verlagen van het aantal werkplekken, het meten en optimaliseren van de bezettingsgraad door gebruik te maken van IoT-technologie, voegen we voor de medewerkers functies toe, zoals: indoor routing, collega-vinder, ruimte reservering, evenementenkalender, werkplekbeschikbaarheid en gebouwenstatistieken.

We stimuleren om te werken vanuit de ‘Customer Intimacy’. Het verlagen van het aantal werkplekken en het optimaliseren van de bezettingsgraad werkt kostenbesparend. FourIQ helpt organisaties om hun medewerkers slimmer en efficiënter te laten werken.

Wilt u de bezettingsgraad van de werkplekken weten, om ze vervolgens te optimaliseren? Uw medewerkers flexibel te laten werken en ze pro-actief te informeren en zelfsturend te laten zijn? We maken het graag voor u mogelijk!