Houdt uw gebouw rekening met uw gezondheid?

Een gezonde en prettige werkomgeving laat medewerkers beter presteren! Het gebouw en de gebouw gebonden technische voorzieningen vormen een belangrijke basis voor een veilige en gezonde werkomgeving. FourIQ maakt gebruik van een gebouwbeheersysteem (GBS) om dat te realiseren.

Bij gebruik van een GBS worden alle binnen het gebouw aanwezige installaties, zowel de elektrische- als de werktuigbouwkundige (E&W) installaties, vanuit een centraal punt aangestuurd en bediend. Het is daarnaast mogelijk om systemen te laten samenwerken middels communicatie. De voordelen zijn dat de informatie uit sub-systemen op één centraal punt beschikbaar zijn en dat storingen beter zichtbaar en dus beheersbaar worden. Dit alles leidt tot minder klachten van gebruikers, een hogere arbeidsproductiviteit, een lager ziekteverzuim, een betere beheersing van het energieverbruik en een hogere beschikbaarheid van installaties. Dit geldt voor elk type gebouw.

Daarnaast blijven de kosten gedurende de gehele levensduur van het gebouw zo laag mogelijk. (een betere of lagere total cost of ownership).

Onze oplossingen bieden de mogelijkheid om bijvoorbeeld: klimaat, energie, verlichting en zonwering volledig te integreren met sub-systemen zoals: brand- en inbraakbeveiliging. Maar ook met boekingssystemen, comfortregelingen in hotels, liften en toegangscontrolesystemen in kantoorgebouwen. We zorgen voor een overzichtelijke bediening en eenvoudig beheer.

Wilt u gebruik maken van een geïntegreerde GBS en wilt u het ownership van uw gebouw verbeteren en de total cost verlagen? FourIQ maakt het graag voor u mogelijk!