Beschermd uw gebouw u optimaal?

Voor veel bedrijven is de snel veranderende regelgeving, de toenemende complexiteit, de wens om de veiligheid te verhogen en de kosten juist te verlagen de reden om dit soort processen uit te besteden.

Maar wilt u de gehele beveiliging uitbesteden, of wilt u alleen een platform waarbij u direct het juiste camerabeeld krijgt bij een intercom oproep, of dat bij een inbraak automatisch de verlichting wordt aangestuurd waardoor de camerabeelden elk detail goed in beeld brengt?

Met de FourIQ e-Facility Circle zijn we instaat om klein te beginnen. We kunnen van een enkel sub-systeem, zoals een cameratoezichtsysteem, doorgroeien naar een volledig geïntegreerde oplossing die systeem en gebouw overstijgend werkt.

Bij calamiteiten is een snelle en adequate reactie een must. Doordat oplossingen voor gebouw- en terreinbeveiliging een ontwikkeling hebben doorgemaakt van analoog naar digitaal, kunnen systemen gemakkelijk gekoppeld en op afstand bewaakt en beheerd worden.

Bedrijven met meerdere vestigingen kunnen eenvoudig hun meldkamers integreren. FourIQ is altijd op zoek naar de optimale balans tussen mens en techniek, waarbij de servicegraad hoog is en de kosten juist laag. We maken het graag voor u mogelijk!